Om Innocent Blood

Innocent Blood har siden den spæde begyndelse i start 90erne i Stengade 30 på Nørrebro, arbejdet benhårdt i øvelokalet og på landets livescener. I de senere år har bandet dog holdt en lidt lavere profil.

6 albums og en masse singler er det blevet til. Og Innocent Blood har blandt meget andet modtaget en guldplade og en Grammy nominering.

Deres musik har været med i flere danske film, der tilsammen er blevet set af mere end 1.000.000 danskere. De har samarbejdet med de legendariske radioshows “Tæskeholdet” og “Monkeybusiness”, som affødte landeplagerne “Vi sparker røv” og “Kære Julemaayyn”.

De har inspireret og påvirket en hel generation med deres musik, der dagligt bruges i folkeskolens musikundervisning og kopieres af unge coverbands landet over.

Spørger man bandet, vil de beskrive deres karriere som en fantastisk rejse med op og nedture undervejs, men aldrig uden spænding, drama og forviklinger. En rejse, der langt fra er afsluttet, men blot fortsætter i det tempo, som bandet sætter. Dog kan du være sikker på, at der altid kan findes et højere gear, hvis det kræves, og de er ikke bange for at bruge det!!!

Om Innocent Blood spiller i en by nær dig, kan du se ved at trykke på knappen nedenfor.

Innocent Blood

Bandet består af

Innocent Blood udgøres i dag af fire bandmedlemmer og har haft deres nuværende form siden 90erne. Udover Innocent Blood har de hver især gang i andre projekter, og i nogle af disse projekter, er det også musikken der er det store fokuspunkt.

Ditlev Ulriksen

Ditlev

Sang

Jesper Hofmann Lindahl

Jesper

Guitar

Lars Prag

Lars

Bas

Ulrik Münster-Swendsen

Ulrik

Trommer

Afspil video
Scroll to Top