14/11/14 - EP ude nu!
Nu er vores nye EP med tre sange kommet på div. musiktjenester, så som iTunes, TDC mm. Søg på Innocent Blood og album, eller på en af de tre titler “Byen uden lys”, “Tæl til ti” eller “Er der nogen”.
 
14/05/14 - "Tæl til ti" på rotation hos P4...
Vores nye sinlge "Tæl til ti" er kommet på P4
Link til video: https://www.youtube.com/watch?v=AjzoFEocGDM
 
26/04/14 - Så er der igen nyt...
Vi har netop lagt videoen til "Tæl til ti" op på Youtube. Vores nye single - tjek den ud!

 
03/04/14 - TÆL TIL TI...
Vi har netop haft release på vores nye single Tæl til ti. Vi krydser fingre for, at den lige som Byen uden lys, vil komme på rotation på landets radioer. Den er selvfølgelig tilgængelig på div. musiktjenester. Bl.a. iTunes, Spotify, Amazon, WiMP og Bibzoom. Den findes også på TDC PLAY og Deezer.
 
12/01/14 - DOBBELTKONCERT...
Vi kan nu afsløre, at vores koncert den 1. marts på Galaksen i Værløse er en dobbeltkoncert med bandet Anemonemand.
 
12/12/13 - VIDEO TIL "BYEN UDEN LYS"...
Nu kan vi præsentere vores helt nye video til vores nye single "Byen Uden Lys". Se den her:

 
4/12/13 - SÅ ER DER NYT IGEN...
Så er der nyt!!! Vi har nu en ny single ude "Byen uden lys" den er på rotation fra denne uge på P4 og flere danske lokalradioer. Jobs kommer i foråret! Næste år udkommer der også flere nye sange.
 
22/6/10 - STENLILLE AFLYST...
DESVÆRRE ER VORES ANNONCEREDE JOB I STENLILLE BLEVET AFLYST...I STEDET KAN VI NU OFFENTLIGGØRE DATOEN FOR VORES ENESTE KONCERT I KØBENHAVN I ÅR...SE UNDER KALENDER SEKTIONEN...VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG !!!
 
8/3/10 - FØRSTE INFO I 2010...
Vi er her endnu...alive and kicking...vi havde en fantastisk tur til Val Thorens i slutningen af Januar og nu mødes vi en gang om ugen og skriver sange...hvad det ender med ved vi ikke, men vi har masser af ideer og det tegner rigtig godt...hold øje på MYSPACE og her på siden...
 
13/6/09 - DER ARBEJDES...
Efter noget tids stilstand her på siden, kan vi nu fortælle jer at drengene PT er ved at skrive nyt materiale...efter en vellykket række koncerter, står den på live pause og på 100% fokus på sangskrivning i deres studie på Amager. Der er ikke sat dato på udgivelse af de kommende sange, så du skal holde dig opdateret med bandets gøren og laden her på siden. Her vil vi løbende fortælle dig om processen og mon ikke der kommer et par billeder af bandet i arbejde...
 
2/1/09 - GODT NYTÅR...
...Vi ses i Alperne ultimo januar og primo februar....se vores kalender...
 
1/12/08 - SÅ ER DER JULESANG...
...Klik ind på www.myspace.com/innocentblooddk og hør vores efterhånden klassiske julesingle "KÆRE JULEMAAYN"....Glædelig Jul til jer alle !!!
 
24/11/08 - SJOVT TILBAGEBLIK...
...Efter at ha´ været en tur igennem de gamle videoarkiver, kan vi nu præsentere, liiiidt forsinket dog, verdenspremieren på musikvideoen "DINE ØJNES GLØD" fra 2002 albummet "ET STED DERUDE"...videoen har vi selv optaget i 2001, i vores gamle studie på Prags Boulevard og den er klippet sammen hjemme hos Ditlev...det er ikke den store kunst, men et sjovt tilbageblik...se videoen på www.myspace.com/innocentblooddk
5/11/08 - KOM PÅ GÆSTELISTEN 13. DECEMBER PÅ THE ROCK...
...Skriv en mail til Ditlev@innocentblood.dk, med navne på alle du vil ha´ med til koncerten på THE ROCK i København den 13. dec. THE ROCK præsenterer: B. Joe Innocent Blood Starfish Lørdag 13. December kl 21:00 Tre bands med en fælles historie bla. fra Lades Kælder, leverer 3 koncerter samt et klassisk Lades Kælder jam-setup med alle mod alle og nogen gange med hinanden. The Rock dedikerer denne aften til støtte for netop Lades Kælders fremtidige karma og håber stedet vil bestå som legeplads for fremtidens musikere, som den var det for ovenstående bands. Gamle mænd med gamle guitarer spiller ny musik og mindes de gode gamle dage da kapitalismen kunne klare sig selv, og nationaliseringer var noget for de røde. Og så er det i øvrigt bare en rockfest med masser af musik og øl og et gran julefis ind over.
18/09/08 - VIGTIGT ANGÅENDE KONCERT I VARDE DEN 3. OKTOBER...
...Koncerten på Varde Ungdomsskole den 3-10 er offentlig og alle er derfor velkomne...DET ER DOG ET TOTALT ALKOHOLFRIT ARRANGEMENT OG MAN VIL BLIVE AFVIST VED DØREN, HVIS MAN ER PÅVIRKET AF ALKOHOL ELLER ANDET...billetter kan købes i døren mellem kl. 19.00 og kl. 20.00 se mere om arrangementet her www.beach-party.dk vi glæder os til at se jer !!!
29/08/08 - KØB DEN NYE SINGLE...
..."Take a deep Breath" kan nu købes hos TDC...find linket i vores BUTIK !!!
21/08/08 - NY SINGLE UDE NU...
..."Take a deep Breath" er titlen på Innocent Blood´s seneste single, der netop har ramt landets radiostationer...Den kan også høres i den kommende Anja/Victor film "I medgang og Modgang, der har premiere 12-9-2008.
04/08/08 - GISSELØRE STADION VAR RAMMEN...
...For denne weekends open air I Kalundborg. Og på trods af den ubarmhjertige tjans, at åbne løjerne kl. 14.30 i bagende sol, syntes vi alle, at det var en rigtig fed oplevelse og vi kommer gerne igen, hvis i vil ha´ os...tak til alle der dukkede op !!! SE I ØVRIGT BILLEDER I GALLERI SEKTIONEN !!!
15/07/08 - NY SANG PÅ MYSPACE...
...Hør sangen fra den kommende film om Anja og Victor på myspace.com/innocentblooddk...
19/06/08 - VIDEOHILSEN FRA DITLEV PÅ MYSPACE...
...se videohilsen på www.myspace.com/innocentblooddk...
14/05/08 - TAK TIL ALLE...
...venner og andet godtfolk, der dukkede op på THE ROCK i fredags...håber vi ses igen snart!!!
05/05/08 - SÅ ER DER BILLEDER FRA DTU 25-4
Se billederne fra den fantastiske koncert på DTU den 25-4 i galleriet NU !!!
26/04/08 - BILLEDER FRA DTU´S ÅRSFEST...
Vi havde vores fantastiske fotograf Martin Bubandt med til vores koncert på DTU i går. Han har lovet at få billeder klar til upload så hurtigt det kan lade sig gøre...i øvrigt tak for den fantastiske opbakning !!!
12/04/08 - FOTOS FRA HARDERS...
Så er der billeder fra koncerten på Harders i Svendborg i galleriet...
12/04/08 - Køb billet til THE ROCK her...
Billetlugen
...Eller kontakt os på mail hvis du vil skrives på vores gæsteliste !!!
 
07/04/08 - DOWNLOAD DET NYE ALBUM GRATIS...
Hvis du er TDC bredbånds eller mobil kunde, kan du downloade INNOCENT BLOOD´s nye album "6" gratis på TDC PLAY !!! Albummet er nu også, langt om længe, tilgængeligt på Itunes !!! Go fornøjelse...
 
05/04/08 - HELLE HALLEN...
I går besøgte drengene Helle Hallen. De gav et brag af en premierekoncert for 1000 ellevilde fans..Bandet takker alle der dukkede op, for en fantastisk aften...se de eksklusive private fotos i gallerisektionen...
 
30/03/08 - VIDEOCLIPS
Vi vil i den kommende tid lægge små videobidder, bl.a. fra vores kommende tur, på vores myspace side www.myspace.com/innocentblooddk...kig ind og se hvad vi får tiden til at gå med !!!
 
27/03/08 - THE ROCK...
Som anført i kalenderen spiller vi den 9. maj på THE ROCK i København. Vi har i den forbindelse fået mulighed for at gi´ alle vores fans muligheden for at komme ind gratis, ved at de bliver skrevet på vores gæsteliste. DERFOR send en mail til ditlev@innocentblood.dk med fuldt navn på alle du gerne vil ha´ med ind og høre os. Sig så blot dit navn i indgangen og så sørger vi for resten !!!
 
16/03/08 - Nye fotos...
Så er der nye fotos i galleriet. Kig ind og se bl.a. historiske billeder af bandet og deres fans...
 
11/03/08 - Der arbejdes...
Vi er i øjeblikket i fuld gang med forberedelserne til vores forårs og sommer tur. Hold øje med kalenderen...nye datoer tilføjes jævnligt...