HISTORIE

Innocent Blood har, siden den spæde start i 1993 i Stengade 30 på Nørrebro i København, været indbegrebet af ”rock´n´roll” Benhårdt arbejde i øvelokalet og på landets livescener, afløst af en umættelig trang til at frekventere nattelivet, i hvilken by de end måtte være i, var kendetegnende for denne gruppe af brogede og skæve individer.

Værst gik det ud over København, der i starten af 90´erne, tit lagde værtshuse og natklubber til 5 læderklædte og langhårede drenge, der havde sat sig for, at erobre verden med deres musik men det skulle fandeme også være hyggeligt og sjovt. Ellers var det ikke sliddet værd, synes at være drengenes motto.

6 albums er det blevet til. De har modtaget en guldplade og blevet nomineret til en Grammy. Deres musik har været med i flere danske film, der tilsammen er blevet set af mere end 1.000.000 danskere og de har samarbejdet med de legendariske radioshows ”Tæskeholdet” og ”Monkeybusiness”, som affødte landeplagerne ”Vi sparker røv” og ”Kære Julemaayyn”.

De har inspireret og påvirket en hel generation med deres musik, der dagligt bruges i folkeskolens musik undervisning og kopieres af unge coverbands landet over

Med årene er festen stilnet lidt af, men ambitionerne er stadig intakt .og når lejligheden byder sig, som f.eks. på bandets årlige skitur, bliver der stadig indtaget anseelige mængder af hofdrikken Gin&Tonic til den lyse morgen og fortalt røverhistorier fra de varme lande for som de ægte drengerøve de er, gælder det jo stadig om, hvem der kan drikke mest og fortælle de dårligste jokes

Spørger man bandet, vil de beskrive deres karriere som en fantastisk rejse, med op og nedture undervejs, men aldrig uden spænding, drama og forviklinger. En rejse der langt fra er afsluttet, men blot fortsætter i det tempo, som bandet sætter men du kan være sikker på, at der altid kan findes et højere gear, hvis det kræves og de er ikke bange for at bruge det !!!

< Tilbage